Avene Cleanance MAT Toner 200 ml

Rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon kasvovesi, joka rauhoittaa ihoa, lievittää tulehduksia ja supistaa huokosia. Tehokas kasvovesi tasapainottaa talineritystä ja jättää iholle mattapinnan. 

Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S
Tuotetta varastossa
17,70 €
88,50 € / l

 

Rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon kasvovesi, joka rauhoittaa ihoa, lievittää tulehduksia ja supistaa huokosia. Tehokas kasvovesi tasapainottaa talineritystä ja jättää iholle mattapinnan tuotteessa olevien silikaattien ansiosta. Se myös kuorii kevyesti ihon pinnalta kuollutta solukkoa ja ehkäisee näin talirauhasten tukkeutumisen. Sopii myös sekaihon t-alueelle. 

Ravista voimakkaasti ennen käyttöä, jotta silikaatit sekoittuvat tasaisesti hoitonesteessä. Käytä puhdistetulle iholle. Kostuta vanu nesteellä ja pyyhi iho, erityisesti kasvojen rasvaiset alueet, otsa, nenä ja leuka. Levitä kasvoille kosteuttava hoitovoide.

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä. 

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), DIPROPYLENE GLYCOL. SD ALCOHOL 39-C (ALKOHOL DENAT). ZINC GLUCONATE. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL PPG-26-BUTETH-26. SALICYLIC ACID. SILICA. STEARALKONIUM HECTORITE. TRIETHANOLAMINE. WATER (AQUA)

200 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Avene Cleanance MAT Toner 200 ml
Arvostelusi